Färdigheter

Mitt fokus ligger på att tillsammans med kund och eventuella partners göra snygga, sökmotorvänliga och responsiva hemsidor som löser användarens och kundens behov. I mindre projekt kan jag ta helhetsansvar med allt från innehållsstrukturering och layout till kodning, CMS-koppling och implementation. I större projekt brukar jag vara ansvarig för frontend – dvs koden bakom hemsidan.

Jag använder HTML, CSS och JavaScript enligt aktuella standarder, och hanterar självklart alla nödvändiga bild- och grafikprogram som krävs för att kunna leverera en helhet.

Som CMS/plattform är i dagsläget WordPress mitt självklara val, eftersom det är flexibelt både för användare och utvecklare, samt har en mycket bred användarbas. 

Under årens lopp har jag även hunnit med att göra användargränssnitt/UX/GUI, multimediapresentationer och produktanimationer, Flash och HTML5, musik- och ljudproduktion, innehållsstrukturering, sökmotoroptimering, e-postutskick, klassisk ASP-kodning (VBScript), banners, SQL, usability-tester, e-handelslösningar, webbtävlingar och en hel del andra saker. 

Har du något spännande på gång? Kanske är jag rätt person att hjälpa dig!