Position Green

Position Green är en datadriven plattform skapad för att hjälpa organisationer samla in, hantera, visualisera och rapportera alla typer av hållbarhetsdata. Det roliga uppdraget att bygga upp deras nya webbplats tilldelades Djungeltelegrafen i samarbete med Abrovink.

Enkel, stilren och effektiv design av Kristian Lindström på Djungeltelegrafen. Kristian hade en mycket tydlig bild av hur han ville att det skulle fungera och se ut på olika skärmtyper – en utmaning jag gärna tar mig an.

Sajten är byggd i WordPress, och innehåller en del specialfunktionalitet. Exempelvis “Lediga tjänster”, som hämtas automatiskt från en extern datakälla. Position Green behöver på så vis inte uppdatera sina lediga tjänster på flera ställen, och sparar då både tid och ork.

Som så ofta när man bygger hemsidor behöver man balansera kvaliteten på bilder och grafik med laddningstider. Att sajten skulle ladda snabbt var ett av grundkraven då vi satte igång att bygga Position Greens nya sajt. Vid lansering fick sajten 92/100 av GTmatrix, som analyserar laddningstider och prestanda.

Jag har gjort all kodning, koppling mot WordPress, laddtidsoptimering. 

Besök www.positiongreen.se